Results 1 to 8 of 8

Thread: test

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbiana, AL
    Posts
    50

    Default test

    testing GIF as sig pic

  2. #2
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbiana, AL
    Posts
    50

    Default

    ...didn't work.. oh well!

  3. #3
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Lawn Guyland
    Posts
    3,054

    Default

    it should!!!! maybe it is too big..
    Freddie




    When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbiana, AL
    Posts
    50

    Default

    got it, ...I hope im not responsible for smacked computer screens

  5. #5
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbiana, AL
    Posts
    50

    Default

    On second thought, I find that little fellow [tiny crawling bug] to be a bit distracting if not down right annoying. I think I'll pass on the GIF for now!
    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    841

    Default

    hmmmm looks like it may be we need to fine tune the settings for Supporting members, as my sig has disappeared too


    ....off to put that other hat on again .... poooof

  7. #7
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Columbiana, AL
    Posts
    50

    Default

    Mine was still there, it was just showing the whole code text... so I removed it.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Germany
    Posts
    841

    Default

    oops yes, that is what I meant to say - just a bunch of code showing

    but it's fixed now, please check out the TOS on Signatures E first Danke

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •